New Year Charity Yoga Festival - goYOGA Outlet

New Year Charity Yoga Festival

RM150.00


New Year Charity Yoga Festival : Inspired YOGA One that we want

  • Starting the New Year with a NEW YOU with a total body and mind rejuvenation!
  • 6 Master classes for the entire day starting with 8 different styles of sun salutations, followed by strength development and backbend classes. There after followed by flexibility, and breath integration before we end with making new friends and building community.
  • All classes are multi levels. Free stuffs, healthy food and various booths to satisfy your shopping urge, awaits you.
  • Why wait, come join the fun!

Event Schedule

  • 8.00am Registration
  • 8.45am - 10.00am (75min)
    Rise and Shine
    ( 8 Different Sun Salutations with Multi Teachers)
  • 10.15am - 11.15am (60min)
    Getting Strong for the Challenges Ahead
    (Handstand with Foo & Junko)
  • 11.30am - 12.30pm (60min)
    Open Up Your Heart to Start a New Year
    (Backbend with Shidah)
  • 12.30pm Lunch / Performance
  • 2.30pm - 3.30pm (60min)
    Be Flexible and Open to Possibility
    (Hip & Forward Bend with Edric)
  • 3.45pm - 4.45pm (60min)
    Reconnect to Your Breath
    (Gentle Flow with Atilia)
  • 5.00pm - 6.00pm (60min)
    Support and Be Supported
    (Acroyoga with Foo & Junko)